Ja du, vad handlar den här bloggen om egentligen?
När började du blogga och varför?
 
Jag började faktiskt för ett ganska bra tag sen. Innan jag hade gjort klart alla gula uppdrag, ganska långt innan om jag inte har helt fel. Men kommer inte ihåg om det var på denna sidan eller en annan, och jag har flera gånger sedan dess rensat bloggen på inlägg och börjat om, vilket är något jag ångrar. Jag hade mycket hellre haft kvar alla gamla inlägg, men de är borta nu haha...
 
Bloggandet började mest för att jag tyckte att det lät som en kul grej och jag har alltid tyckt om att skriva. Jag läste en del andra bloggar om spelet och tyckte att det såg ut som en kul grej att prova! Så jag startade en blogg (kommer som sagt inte ihåg om det var denna, eller ett annat domän) och skrev lite inlägg och tappade sedan intresset för bloggen. Det var inte förens jag hade kommit till end gamet (gjort klart alla gula uppdrag) som jag startade upp igen! Sen dess har jag varit aktiv lite till och från, men tycker just nu att det är askul att sitta och skriva!
 
Vad bloggar du om?
 
Well, obviously Star Stable Online hehe. Nä, men jag tycker mycket mer om att skriva om vad jag tycker och tänker om saker än t.ex. rollspels inlägg eller massa bildbombande. Sen tycker jag också det är lite tråkigt att inte ha en enda bild med i ett inlägg så försöker ha med det, men inte typ 20 miljjoner i ett inlägg. Back til the point; i allmänhet är jag en person som tycker om att spekulera och tänka på lösningar till problem i spelet. Jag har länge funderat på hur de kan förbättra hemstallen, hur husdjuren kan bli roligare, men min favorit är att sitta och tänka på hur de kan få in andra tävlingar än bara lopp på tid! Detta kanske inte har dykt upp så jättemycket av på bloggen för tillfället, men just nu vill jag bara komma igång och lyckas hålla igång den ett tag utan att lägga ner igen. Så mer sånna inlägg kommer!
 
Men, ja, kort och gott tycker jag om att skriva ner tankar och idéer och analysera saker och ting i spelet!
 
Tack och hej, leverpastej!
Ylva
 
Bzzzz Bzzz Bzz...
 Tur att bina endast var ute efter invånarna i Månskäreby och inte mig och Otto här, annars hade vi vart stuckna överallt!
Jobb och hästtävlingar
Just nu sitter jag på jobbet. Och i vanlig ordning består det mest av att döda till fram tills man slutar. Men i alla fall, jag slutar vid klockan 6 och kommer då sätta mig på första bästa tåg till Vårgårda. I Vårgårda kommer jag mötas upp av två typ familjevänner och sedan spendera en natt hos dem. För imorgonbitti bär det av till travbanan i Axvall!
 
Nu mellan torsdag och söndag är det Quarterhäst SM där (i westernridning) anordnat av SQHA (Swedish Quarter Horse Assossiation) och där ska jag vara och hjälpa till som funktionär. Min uppgift kommer vara att sitta i speakerbåset och agera typ speaker assistent! Jag vet själv inte riktigt vad jag ska göra utan blev rekryterad av de jag åker upp med för att jag kan prata engelska vilket betyder att jag kan utala alla knasiga hästnamn. 
 
Jag har fixat så det ska komma upp lite på bloggen under tiden jag är borta, men har haft så fullt upp att jag inte orkat med allt för mycket!
 
Ha det gött så hörs vi snart igen!
Ylva