And I´m Back!
Hej kära vänner!

I många månader har jag funderat, velat och längtat efter att starta upp den här bloggen igen och har nu bestämt mig för att faktiskt göra det. Detta betyder att jag kommer (och har redan gjort så) raderat alla mina gamla inlägg för att få en nystart samt skapat ett schema för mig själv. Schemat existerar mest för att göra saker lättare för mig så jag kan få lite inspiration till vad jag ska skriva om. Jag tänkte dela detta med er längre ner, men först skriva lite snabbt om mig och vem jag är.

Den här bloggen handlar, för er som inte listat ut det, om spelet Star Stable Online. Där springer jag runt med min karaktär Ylva Moonwright och hennes 30 hästar (som på något vänster bara blir fler och fler). Jag är med och aktiv i klubben Shady Pearls som ägs av Amanda Lightfield. Det jag tycket mest om att göra när jag är online är att levla, umgås med klubben eller hitta på allmänt bus med mina vänner. Utanför spelet är jag också admin på sidan Jorvkipedia som skapats av Esme Silverforce. På den wikian kan du hitta allt om både SSO och dess föregångare Starshine, Star Academy och Star Stable.

Hon som styr Ylva, alltså jag, heter Ellen (därav bloggnamnet) och är en 20 åring som förtillfället bor i Lund och pluggar. Jag kommer ursprungligen för Göteborg, dvs. bäst-kusten. På min fritid, när jag inte spelar, går mycket tid åt plugget och vänner just nu, men jag älskar att sjunga och har en talang för att fasta på YouTube kollandes på videos om vad som helst.

Men! Nu tänkte jag snabbt förklara mitt fina lilla schema för er! Jag kommer uppdatera en gång varje dag, om jag inte bestämmer för att göra det fler än så, och vara ledig på fredagar. Fredagar är de dagar jag nästan alltid är upptagen och kommer ha svårt att skriva. Detta kommer nog komma att ändras i framtiden av diverse orsaker men såhär ser det ut just nu;

Måndag – Hästpresentation: Jag kommer en efter en beta av alla mina hästar och kort förklara dem för er.
Tisdag – IRL: Här kommer ni få veta om jag har hittat på nått kul IRL, eller om jag har massor att berätta eller om nått kul som är på gång.
Onsdag – Allt/Övrigt: Här får jag lite fria händer och får ha massor med kul! Så denna dag kan det dyka upp ungefär vad som helst.
Torsdag – Uppdateringsutvärdering: Mina tankar och åsikter om gårdagens uppdatering.
Fredag – Ledig!
Lördag – Önskemål till spelet: Funktioner, uppdrag, hästar och vad jag nu kan tänka mig vilja ha i spelet!
Söndag – Min vecka i dagar och bilder: Snabb överblick på vad som hänt under veckan. Detta kan innehålla allt från event i klubben till saker som hänt IRL!

Som jag redan sagt kan det dyka upp lite extra inlägg om diverse saker om jag känner för det men detta är basen på hur bloggen kommer se ut framöver. Det kommer göra mig gott att ha lite struktur i alla fall!

Puss och kram
Ylva Moonwright