Det här med buggar...
Hej alla underbaringar!
 
Det har nu kommit en ny snabbhetsbugg som gör att man får massor med bonus i rida vilket då gör att man blir otroligt snabb. Detta gör att när folk använder den och tävlar så får de helt galna tider, som t.ex. strax över 6 sekunder på Marleys Barrel Race, och gör det helt orättvist för andra som vill tävla utan att fuska. För att, ja, det är gigantiskt fusk och HELT emot SSO's användaravtal. 
 
"Användning av någon form av bugg i Star Stable." står i användaravtalet under rubriken "Innehåll och verksamhet som är förbjuden" och det har vi alla accepterat och sagt att vi ska följa när vi alla skapade våra konton. Som jag förstår det kan då alla som använder sig av buggar, speciellt för att skapa fördelar för sig i spelet, bli anstängda från spelet då de hållt på med saker som är förbjudna. Så där har ni anleding 1 till att sluta bugga; ni kan bli avstängda.
 
Bild från @elinmoonwood på instagram. 
 
Anledning 2 är lite mer etisk av sig. Hur kul är det igentligen att vinna när man vet att man fuskat? Känns det bra då? Känner man sig stolt över sig själv dagen efter när man får brevet med 100 JS, att man vunnit för att man buggat och inte för att man faktiskt är duktig? Tänk på att många spelare brinner för att tävla och är bra på det, utan att använda buggar, som nu blir otroligt ledsna och nästan förstörda för att de som buggar sig till bra tider gör att de inte kan göra det de tycker om. Eller, ja, tävla kan de ju göra, men aldrig ens försöka ta sig upp på topplistan då det numera endast kommer finnas buggade tider där. 
 
Jag hoppas innerligt att alla spelare som buggat sig till dessa tider i alla fall får en ordentlig varning som säger att om de gör så igen så blir de avstängda (eller nått) samt att SSO fixar buggen. Sen är det väl vissa som råkar göra buggen utan att veta att de faktiskt gör den, men då tycker jag att man kan hålla sig borta från tävlingarna för att göra spelet mer rättvist för alla!
 
Tack för mig!
Ylva
Oh my Game of Thrones
GAAHH!
 
Då var det slut för den här gången och återigen måste alla vi GoT fantaster vänta ytterligare ett år innan vi får reda på vad som väntar invånarna i Westeros. Jag orkar inte! I WANT MORE NOOOW!! Gaahh... kände bara för att skrika ut lite frustration, ledsen för er som inte kollar på serien.  Vill inte prata om vad som hände alls på grund av spoilers haha men ja. Skumt inlägg... orkar inte!
 
 
 
Riktigt cool story!
Ylva
Moderatorer m.m.
Tjenare peeps!
 
För några veckor sen skrev SSO att de skulle prova att ha chattmoderatorer vars uppgift är att hålla koll på chatterna och se till att alla följer spelets regler och är trevliga mot varandra! Jag blev otroligt glad när detta hände då jag knappt vågar kolla i global förutom ganska sent på kvällarna när det lugnat sig. Under förra veckan kikade jag in i den lite smått galna chatten under tider väldigt många är inne och jag tycker faktiskt den lugnat sig lite! Det är inte alls lika mycket bråk, spam och caps längre utan en hel del helt vanlig konverasation.
 
 
Med tanke på att det finns väldigt många unga spelare så tycker jag att spelet känns otroligt mycket tryggare nu när folk faktiskt kollar vad som skrivs! Tror att många föräldrar håller med mig. Speciellt när de säger ifrån när folk vill "rolla kärlek" som de kallar det, man vet ju faktiskt aldrig vem som sitter bakom skärmen. Som jag förstått det räknar SSO det som "dejtingrelaterat" vilket är emot användaravtalet och bör därför inte vara någon nyhet för alla spelare som tror att det just precis nu blivit förbjudet!
 
Men i alla fall, jag tycker att moderatorerna är kanon! Och jag tycker folk som käftar emot dem bara drar till sig problem, för som jag förstått det kan man bli avstängd och sånt om man bryter mot reglerna för många gånger O.O
 
Kram på er
Ylva