Det här med buggar...
Hej alla underbaringar!
 
Det har nu kommit en ny snabbhetsbugg som gör att man får massor med bonus i rida vilket då gör att man blir otroligt snabb. Detta gör att när folk använder den och tävlar så får de helt galna tider, som t.ex. strax över 6 sekunder på Marleys Barrel Race, och gör det helt orättvist för andra som vill tävla utan att fuska. För att, ja, det är gigantiskt fusk och HELT emot SSO's användaravtal. 
 
"Användning av någon form av bugg i Star Stable." står i användaravtalet under rubriken "Innehåll och verksamhet som är förbjuden" och det har vi alla accepterat och sagt att vi ska följa när vi alla skapade våra konton. Som jag förstår det kan då alla som använder sig av buggar, speciellt för att skapa fördelar för sig i spelet, bli anstängda från spelet då de hållt på med saker som är förbjudna. Så där har ni anleding 1 till att sluta bugga; ni kan bli avstängda.
 
Bild från @elinmoonwood på instagram. 
 
Anledning 2 är lite mer etisk av sig. Hur kul är det igentligen att vinna när man vet att man fuskat? Känns det bra då? Känner man sig stolt över sig själv dagen efter när man får brevet med 100 JS, att man vunnit för att man buggat och inte för att man faktiskt är duktig? Tänk på att många spelare brinner för att tävla och är bra på det, utan att använda buggar, som nu blir otroligt ledsna och nästan förstörda för att de som buggar sig till bra tider gör att de inte kan göra det de tycker om. Eller, ja, tävla kan de ju göra, men aldrig ens försöka ta sig upp på topplistan då det numera endast kommer finnas buggade tider där. 
 
Jag hoppas innerligt att alla spelare som buggat sig till dessa tider i alla fall får en ordentlig varning som säger att om de gör så igen så blir de avstängda (eller nått) samt att SSO fixar buggen. Sen är det väl vissa som råkar göra buggen utan att veta att de faktiskt gör den, men då tycker jag att man kan hålla sig borta från tävlingarna för att göra spelet mer rättvist för alla!
 
Tack för mig!
Ylva