Bara en dag sent!

Blev inget Mistfall för mig igår då min kväll var fylld med saker utanför pixelvärlden... Istället för att hänga på låset då servrarna öppnade satte jag mig på ett tåg till Lund för att hålla en middag för ett gäng studenter. Fett kul och mycket jobb, men kom inte hem förens kl 1 inatt vilket var mindre kul. Och istället flr att sitta och utforska och göra uppdrag mitt i natten väntade jag tills idag! Så efter skolan idag är det äntligen min tur att öppna Mistfall. Och om man ska lita på nyheterna låter det som det ä ganska många nya uppdrag och annat att hitta på! WIIIIE!With Love,

EllenYlva

Min levlingsrunda
Jag har alltid tyckt om att levla mina söta små pixelhästar och nu när jag flyttat till Vingården var jag tvungen att uppdatera min levlingsrunda. Innan jag sätter igång och levlar brygger jag alltid en kanna te och sätter på Netflix på mobilen så brukar jag inte tröttna. Så såhär ser rundan ut nu för tiden:
 
Vingården     -->     Trädgården     -->     Ridhuset
Jasper     -->     GÅD skogen     -->     GÅD stallet
Jarlaheim     -->     Paddock Ön     -->     Jorvikstallet
Gröndal     -->     Månskäreby     -->     NHC
Sydhoven     -->     Fort Pinta     -->     Moorland
Steves     -->     Kvarnen     -->     Marleys
Firgrove     -->     Valedalesjön     -->     Hollow Woods
Observatoriet     -->     Galoppbanan
 
Vanligtvis gör jag varken islandshästloppet eller ponnyloppet då jag är lat (om jag då inte levlar en sån häst). Jag lyckas nog aldrig klara hela levlingsrundan på en och samma dag men alla bäckar små leder till en fullevlad häst tillslut! 
 
Ylva och fina Windspark 
 
With Love,
EllenYlva
Jorvik Gazette no. 2
Som många andra rusade jag till närmaste mataffär och köpte mig en Jorvik Gazette så fort jag såh Min Hästs inlägg om tidningen. Kankse var det så att det var Star Coinsen som lockade mest men jag är ett fan av allt Starstable, och då jag missade det första numret av tidningen så ville jag verkligen lägga vantarna på denna. Med i tidningen fick man, förutom SC, ett skrivblock, ett pennskrin av metall och en karta med klistermärken. 
 
Jorvik Gazette no. 2 med allt som kom med, kostade 89 kr
 
Om vi börjar med grejerna så verkar de vara av ganska bra kvalitet! Klistermärkena är fina, men inget jag direkt kommer använda alls... Pennskrinet är urgulligt med Starshine och massa små symboler och fick ta hand om ett gäng färgpennor och annat som jag inte använder så ofta. Kul grej är att jag hade typ ett identiskt pennskrin, också från Min Häst, när jag var yngre fast med Mulle på framsidan, lite kul ändå. Skrivboken tycker jag också är urgullig och jag har börjat fylla den med alla möjliga bloggidéer, hästar jag vill köpa och annat SSO relaterat som är värt att skriva ner! Och än så länge har skrivboken inte pajjat vilket alltid är positivt!
 
Och nu till själva tidningen: 
Det fanns två stycken artiklar, bägge om klubbar och klubbägande, vilket ändå är logiskt då klubbar är den största sociala delen av spelet. Båda artiklarna var kul och välskrivna. Sen fanns två recept på Jorvikiska Frestelser, som jag planerar på att prova på nån gång här snart. En fett kul idé! Resten av tidningen var fylld med små pussel, frågespel och annat knep och knop som jag har haft kul med. Självklart är tidningen kanske inte gjorde för 22-åriga "vuxna" men tyckte helt klart att tidningen var välgjord och svinkul!
 
Köp den om ni inte fått tid till det än! Vet inte hur länge den finns kvar i affärerna så jag skulle kuta iväg till ett ICA när dig pronto!
 
With Love,
EllenYlva