Fullt ös

Förra veckan var rätt så tuff. Inte för att jag hade det stressigt och så på jobbet, utan för att jag hade fullt upp på kvällarna och hann inte ta det lugnt alls kändes det som. Det var nämligen så att mina föräldrar skulle komma och hälsa på hos mig så jag behövde städa och fixa i lägenheten. Men det blev väldigt fint hemma tillslut så det var skönt att få lite gjort, jag har liksom vart lat när det kommer till hemmafix sen jag började jobba i augusti. 
 
Sen hade jag fullt upp hela helgen också så det blev inte mycket vilande då heller! Mamma och pappa var ju hemma hos mig och sov över fredag-lördag och sen var vi på 92-års kalas på lördagen. På söndagen åkte jag upp till min syster i Skövde och i morse (tidigt som satan) satte jag mig på tåget till Stockholm. Och där är jag nu och kommer vara till och med torsdag då tåget styr söder ut igen. Jag är på utbilning med jobbet, men det känns lite som semester eftersom jag bor på ett ganska fint hotell och kommer få nice hotellfrukost och lunch varje dag! 
 
Så jag har helt enkelt haft fullt upp ett tag nu, men nu är utbilningen slut för idag och jag kan äntligen slappna av lite... och så klart spela lite SSO!