Gammalt (vill jag) blir till nytt!
Jag tycker det är jättekul att en del gamla hästraser i spelet har fått ett ansiktslyft och ser numera otroligt vackra ut! Men jag hoppas också att de fortsätter blanda helt nya hästraser med uppdateringar av de gamla så att utbudet på vackra pållar ökar hela tiden. Jag har en hel lista (till och med nerskriven) på hästraser jag vill ha in i spelet och på de raser jag vill ha uppdaterade som redan finns!
 
I de gamla spelen, med de menar jag Starstable spelen (höst, vinter, vår och sommar) finns det en hel drös med hästraser som är både vackra, speciella och användbara. Dock ser ju alla likadana ut i de spelen men vissa av den hade jag bara älskat att ha med i SSO! Satt och kollade igenom hela Jorvikipedias sida om hästraser (kan rekomendera den om du är nyfiken på vad som funnits innan) och hittat otroligt många fina hästraser som hade passat kanon in in SSO-familjen.
 
Där finns raser från hela världen och jag lyckades hitta hela åtta stycken som jag hade velat ha in i SSO.        
 
1. Irish Draught


Ett kraftigt varmblod från Irland som vanligtvis är mellan 165-175 cm i mankhöjd. De klara mycket ojämn terräng och är en orädd med försiktig häst. Jag ser gärna lite fler kraftiga hästar i spelet, utan att de är superkraftiga kallblod, och tror att dessa hästarna hade vart ett perfekt mellanting!
 
2. Mangalarga Marchador

 
Denna ras räknas som Brasiliens nationalhäst och är populär inom landet, men inte lika i resten av världen. Ett nätt varmblod som dessutom har en speciell gångart som heter Marcha. Dessa hästarna är helt underbart vackra och de skulle passa perfekt in i SSO!
 
3. Holsteiner
 
 
En varmblodshäst från Tyskland (väldigt många varmblod på denna listan haha) som är en superduktig hopphäst. Mina favorithästar i spelet just nu är Hannoveranaren och det Engelska Fullblodet, dvs de stora hästarna, och jag skulle gärna se ännu en stor duktig hoppålle in i spelet!
 
4. Alter-Real

 
Ännu ett varmblod från Portugal som framavlades specifikt för att bära kungligheter. De är utmärkta ridhästar som vanligtvis skolas i de svåraste dressyrmomenten. Även detta är en mycket vacker häst som skulle sett underbar ut i spelet!
 
5. American Curly Horse

 
Nu när grafiken har blivit så bra som den blivit i spelet tycker jag den här speciella hästrasen äntligen kan få vara med och leka i spelet. Det är ett amerikanskt varmblod som är mest känd för sin lockiga hårrem. 
 
7. Lusitano
 
 
Ytterligare en varmblodshäst från Portugal. En ras som är ganska lik andalusiern, men det hade vart superkul att se den få en plats i spelet!
 
8. Choctaw
 
 
En liten häst eller stor ponny som tillhörde indianfolket choctawerna och utvecklades från de spanska hästarna conquistadorerna tog med sig över atlanten. Detta är en ras med många fina skäckfärger som jag hade älskat att se i spelet.
 
Såååå många varmblod och många stora hästar, men de är mina favoriter! Jag hoppas att dessa någon dag får se ljuset i SSOs pixelvärld, men välkomnar såklart alla andra raser som Teamet skapar med öppna armar med.
 
With Love,
EllenYlva